Najmanje četiri osobe teško povređene u eksploziji i urušavanju zgrade u Beču

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje četiri osobe teško povređene u eksploziji i urušavanju zgrade u Beču

Najmanje četiri osobe teško su danas povređene u urušavanju zgrade u Beču, koje je najverovatnije izazvala eksplozija gasa, saopštila je austrijska policija.

Policija je navela da se eksplozija dogodila oko 16.30 u centru Beča.

Na snimcima i slikama postavljenim na internetu vidi se velika rupa ispred zgrade.

Nekoliko ljudi se moglo videti kako odnosi jednu osobu od mesta eksplozije. Oni su kazali da je uz četiri teško povređene osobe još nekoliko osoba lakše povređeno. Spasioci u ruševinama tragaju za mogućim žrtvama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Eksplozija u zgradi u Beču, 12 povređenih

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2019

Najmanje 12 osoba povređeno je u delimičnom urušavanju zgrade u Beču, koje je najverovatnije izazvala eksplozija gasa, saopštila je austrijska policija...Najmanje dve osobe su teško povređene...Policija je navela da se eksplozija dogodila oko 16.30 u centru Beča...Na snimcima i slikama postavljenim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.