Na zahtev Melanije Tramp smenjena savetnica za bezbednost

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na zahtev Melanije Tramp smenjena savetnica za bezbednost

Bela kuća smenila je Miru Rikardel, zamenicu savetnika američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost, posle intervencije prve dame Melanije Tramp.

Mira Rikardel "nastaviće da podržava predsednika u trenutku kada napušta Belu kuću i prelazi na novu ulogu u administraciji", rekla je u sredu uveče portparolka Bele kuće Sara Sanders.

Prva dama SAD Melanija Tramp zatražila je da bliska saradnica Džona Boltona, savetnika za nacionalnu bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bude smenjena pošto "više ne zaslužuje da radi u Beloj kući".

Američki mediji su objavili da je navodno spor sa Rikardel nastao oko rasporeda sedenja u avionu tokom puta Melanije Tramp u Afriku u oktobru, kao i zahteva za korišćenje sredstava Saveta za nacionalnu bezbednost.

Okruženje Melanije Tramp navodno sumnja i da je Rikardel bila izvor "negativnih priča" o prvoj dami i njenim saradnicima.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća smenila savetnicu Miru Rikardel na zahtev Melanije Trampa

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2018

Bela kuća smenila je Miru Rikardel, zamenicu savetnika američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost, posle intervencije prve dame Melanije Tramp...Prva dama SAD Melanija Tramp zatražila je da bliska saradnica Džona Boltona, savetnika za nacionalnu bezbednost bude smenjena pošto...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zvaničnica Bele kuće Mira Rikardel smenjena nakon zahteva Melanije Tramp

Izvor: B92, 15.Nov.2018

Prva dama kaže da je Mira Rikardel "više ne zaslužuje čast“ da radi u Beloj kući...Zamenica savetnika za nacionalnu bezbednost Sjedinjenih Država Mira Rikardel je smenjena, nakon sukoba sa prvom damom Melanijom Tramp...Portparolka Bele kuća saopštila je da je Rikardel "odlazi iz Bele kuće...

Nastavak na B92...

GULENA DEPORTUJU IZ SAD: Šokantan zahtev Bele kuće FBI, a sve zbog Erdogana i Kašogija (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Nov.2018

Sjedinjene Američke Države proučavaju varijante deportacije turskog opozicionog islamskog propovednika Fetulaha Gulena, što Ankara odavno traži, preneo je u četvrtak televizijski kanal En-Bi-Si, pozivajući se na izjavu neimenovanog visokorangiranog činovnika.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.