Bela kuća smenila savetnicu Miru Rikardel na zahtev Melanije Trampa

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća smenila savetnicu Miru Rikardel na zahtev Melanije Trampa

Bela kuća smenila je Miru Rikardel, zamenicu savetnika američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost, posle intervencije prve dame Melanije Tramp.

Prva dama SAD Melanija Tramp zatražila je da bliska saradnica Džona Boltona, savetnika za nacionalnu bezbednost bude smenjena pošto "više ne zaslužuje da radi u Beloj kući".

Američki mediji su objavili da je navodno spor sa Rikardel nastao oko rasporeda sedenja u avionu tokom puta Melanije Tramp u Afriku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u oktobru, kao i zahteva za korišćenje sredstava Saveta za nacionalnu bezbednost.

Okruženje Melanije Tramp navodno sumnja i da je Rikardel bila izvor "negativnih priča" o prvoj dami i njenim saradnicima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.