NOVI DETALJI Crna kutija potvrđuje da je Lubic namerno srušio avion

Izvor: Blic, 03.Apr.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI Crna kutija potvrđuje da je Lubic namerno srušio avion

Podaci iz druge crne kutije aviona nemačke kompanije "Džerman vings" u čijem je padu na francuske Alpe poginulo 150 putnika i članova posade potvrđuju da je kopilot Andreas Lubic namerno srušio avion.

Oni navode da je Lubic zaista povećavao brzinu aviona dok ga nije zario u planinu i srušio, tako da su tačne tvrdnje svetskih medija o njegovoj nervnoj rastrojenosti i namernom ubistvu svih putnika i članova posade.

Druga crna kutija sadrži tehničke informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o radio talasima, ubrzavanju aviona, visini i promeni kursa, kao i korišćenju auto-pilota.

Nemački državni tužioci saopštili su danas da veruju da je Lubic na ličnom

računaru istraživao načine kako da izvrši samoubistvo, neposredno pre avionske nesreće koja je poginulo 150 ljudi.

Tužilaštvo Dizeldorfa navelo je da je tokom istrage prođen tablet računar u stanu Andreasa Lubica i da su bili u stanju da povrate podatke od 16. do 23. marta.

U saopštenju je tužilaštvo Dizeldorfa navelo da je kompjuter koji su pronašli u njegovom domu, pokazao i da su pretraživani podaci o vratima kokpita i bezbednosnim merama koje se odnose na njih.

Lubic je tražio informacije o načinima da se ubije u kompjuterskim pretragama koje su se desile između 16. i 23. marta, dan pre nesreće.

"Barem jedan dan, osoba je preduzela na nekoliko minuta pretrage vezane za vrata kokpita i njihovim sigurnosnim predostrožnostima", navodi se.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna kutija potvrdila da je avion namerno srušen

Izvor: Šumadija Press, 03.Apr.2015

Podaci iz druge crne kutije aviona nemačke kompanije "Džerman vings" potvrđuju da je kopilot Andreas Lubic namerno srušio avion.

Nastavak na Šumadija Press...

Lubic povećavao brzinu aviona pre pada

Izvor: VOA, 03.Apr.2015

Francuski Istražitelji navode da prve analize druge "crne kutije" sa leta kompanije Džermanvings iznad francuskih Alpa potvrdjuju hipotezu da je kopilot Andreas Lubic srušio avion namerno usmrtivši sivh 150 putnika i članova posade...Istražitelji su danas saopštili da podaci iz crne kutije pokazuju...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.