Lubic povećavao brzinu aviona pre pada

Izvor: VOA, 03.Apr.2015, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lubic povećavao brzinu aviona pre pada

Francuski Istražitelji navode da prve analize druge "crne kutije" sa leta kompanije Džermanvings iznad francuskih Alpa potvrdjuju hipotezu da je kopilot Andreas Lubic srušio avion namerno usmrtivši sivh 150 putnika i članova posade.

Istražitelji su danas saopštili da podaci iz crne kutije pokazuju da je Lubic isključio automatski pilot i postojano povećavao brzinu avona dok se obrušavao. Druga crna kutija snima ključne tehničke infomacije sa svig instrumenata na avionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << što pomaže da se dodje do podataka o momentima pred rušenje.

Nemački tužioci su juče saopštili da je Lubic u danima pred nesreću tragao na internetu za informacijama o tome kako da izvrši samoubistvo i podacima o bezbednosti pilotske kabine.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.