Izvor: S media, 14.Jun.2013, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATAN VIDEO: Pas spasio živote svojim trenerima u poslednjem trenutku! (VIDEO)

Labrador O'Nil, 18-mesečni pas vodič, spasio je svoja dva trenera, ali i sebe, nakon što ih je na vreme upozorio da prema njima juri automobil kojim je upravljala 93-godišnja starica.

Naime, Daniele Alvarado imala je povez na očima s obzirom na to da su bili usred treninga, a ulicom ju je vodio pas O'Nil dok je iza njih hodao drugi trener Tod Jurek. Prolazili su centrom grada San Rafaela kada se pas odjednom zaustavio i pogledao iza sebe i na taj način upozorio drugog trenera, Toda, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se iza njih nešto događa.

Kad se Tod okrenuo, video je jureći automobil koji je vozila starica koja je potpuno izgubila kontrolu nad upravljačem. Jurek je uhvatio partnerku i potrčao iza ugla kako bi izbegli udarac automobila.

"Pas se prvi okrenuo, još pre nego što sam ja čuo da se prozor razbio", rekao je Tod Jurek.

U nesreći, na sreću, niko nije povređen, a kako je starica izgubila kontrolu nad vozilom policija još istražuje.

(vecernji.hr)

FOTO: youtube, printskrin

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.