Izvor: Blic, 03.Sep.2023, 11:14

"NESTAJE JADRAN KAKAV SMO ZNALI" U more stigle opasne ribe, čiji ubod može biti FATALAN, ali to nije sve, stručnjaci upozoravaju: Čeka nas loš scenario

Riblji fond u Jadranskom moru smanjuje se zabrinjavajućim tempom, a na to utiču prekomerni lov, klimatske promene, kao i doseljavanje novih vrsta riba koje ugrožavaju postojeću riblju populaciju. Zbog svega toga, stručnjaci upozoravaju da "nestaje Jadran koji smo znali", prenosi Hina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stručnjaci: Nestaje Jadran koji smo znali

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2023

​Riblji fond u Jadranskom moru smanjuje se zabrinjavajućim tempom, a na to utiču prekomjerni lov, klimatske promjene, kao i doseljavanje novih vrsta riba koje ugrožavaju postojeću riblju populaciju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.