Izvor: Blic, 27.Mar.2017, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIO SAM KUĆI NEKO S****: Zločin koji je šokirao Hrvatsku: Uhapšen ubica nakon obračuna s policijom

Hrvatsku je proteklog vikenda potresao zločin kakav se ne pamti u šibenskom zaleđu.

Policija je nakon potere uhapsila Tina Šunjergu, osumnjičenog za ubistvo roditelja. Tokom hapšenja došlo je i do pucnjave, ali mladić je ipak uhapšen nepovređen. Policija mu je pucala u gume i na kraju ga izvukla iz automobila, piše "Jutarnji list".

Rekonstruišući poslednja 24 sata koja su prethodila otkriću nezapamćenog zločina u Čista Velikoj u Hrvatskoj, meštani kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je uhapšeni Tin Šunjerga (19) "dobar deo subote proveo s roditeljima u polju”, da bi tu istu večer mladića videli u gradu s prijateljima, kojima je, navodno, rekao u poverenju: “Napravio sam kući neko sranje”.

Roditelji su mu, navodno, zapretili da će ga poslati u komunu zbog njegovih problema s drogom, pa mu se takva vrsta ukidanja slobode nije svidela.

- Bio je u jednom kafiću s društvom s kojim inače izlazi, a sudeći prema vremenu i pretpostavkama da mu je otac ubijen oko 17 sati kada su komšije začule jedan hitac, Tin se provodio bez preterane brige. Tokom jutra, pak, nakon ubojstva Tina su pojedine komšije videle kako kroz mesto šeta s rukama u džepovima. Bilo je to nekoliko sati pre nego što mu je u kuću banula policija - priča jedan od poznanika porodice Šunjerga.

Niko nije ni pomišljao da bi onaj hitac koji je “zaparao” vazduh u subotu popodne mogao celo selo zaviti u crno.

- Zaista smo potreseni jer Šunjerge su divna porodica. Nadasve skromni, ali sina nisu uspevali da odvedu na pravi put zbog poroka - kaže drugi meštanin.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.