Mandić i Knežević u ponedeljak na saslušanju u tužilaštvu

Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandić i Knežević u ponedeljak na saslušanju u tužilaštvu

Čelnici opozicionoig Demokratskog fronta (DF), koji su osumnjičeni za pokušaj terorizma na dan izbora u Crnoj Gori, Andrija Mandić i Milan Knežević, dobili su poziv tužilaštva za saslušanje kome će se odazvati.

Mandić je potvrdio da je dobio poziv za ponedeljak 20. februar za 11 sati i da će se odazvati pozivu tužilaštva.

Skupština Crne Gore je Mandiću i Kneževiću ukinula imunitet na zahtev specijalnog tužioca Mihajla Katnića radi vođenja krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << postupka protiv njih. Specijalni tužilac je tražio i njihovo privođenje, ali je po obavezujućem uputstvu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića odustao od toga.

Mandić i Knežević osumnjičeni su da su bili deo organizovane kriminalne grupe koja je na dan prošlogodišnjih, parlamentranih izbora pripremala teroristički napad u Crnoj Gori, nasilan upad u Skupštinu, proglašenje izborne pobede DF i hapšenje tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mandić i Knežević u ponedeljak idu na saslušanje

Izvor: Beta, 17.Feb.2017

Čelnici opozicionog Demokratskog fronta koji su osumnjičeni za pokušaj terorizma na dan izbora u Crnoj Gori Andrija Mandić i Milan Knežević dobili su poziv tužilaštva na saslušanje kome će se odazvati.Mandić je agenciji Beta danas potvrdio da je dobio poziv za ponedeljak 20. februar za 11...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.