Izvor: Blic, 07.Feb.2022, 02:00

Makron veruje da je dogovor o izbegavanju rata na dohvat ruke: "Cilj Rusije nije Ukrajina, već pojašnjenje pravila sa NATO i EU"

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je uoči današnje posete Moskvi da veruje da je moguć dogovor kako bi se izbegao rat u Ukrajini, ali i da Rusija ima pravo da bude zabrinuta za sopstvenu bezbednost.
Pogledaj vesti o: NATO,   Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Makron o Ukrajini: "Moramo da zaštitimo našu braću"

Izvor: B92, 07.Feb.2022

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je uoči današnje posete Moskvi da veruje da je moguć dogovor kako bi se izbegao rat u Ukrajini...Međutim, on je dodao i da Rusija ima pravo da bude zabrinuta za sopstvenu bezbednost...On za francuski "Žurnal di dimanš" rekao da cilj Rusije "nije Ukrajina,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.