Izvor: Glas javnosti, 27.Apr.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija otvara konzulat u Banjaluci

BANJALUKA - Makedonski ambasador u Bosni i Hercegovini Rami Redžepi izjavio je juče da Makedonija namerava da otvori konzulat u Banjaluci, što bi doprinelo poboljšanju saradnje u svim oblastima, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike Srpske.

Kako je navedeno, predsednik RS Rajko Kuzmanović u Banjaluci je sa Redžepijem razgovarao o aktuelnim političkim, društvenim i privrednim procesima u RS i Bosni i Hercegovini.

Tokom sastanka naglašena je važnost unapređenja svih vidova saradnje, naročito na ekonomskom, privrednom, kulturnom i obrazovnom planu, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Unaprijediti saradnju

Izvor: Capital.ba, 27.Apr.2010

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik i novoimenovanim ambasador Makedonije u BiH Rami Redžepi ukazali su na potrebu unapređivanja saradnje između privrednih subjekata iz RS i Makedonije i saglasili se da u ovoj oblasti ima dosta prostora za ekonomsku razmjenu. Oni su danas...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.