Capital.ba

Unaprijediti saradnju

27.04.2010. / 14:56

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik i novoimenovanim ambasador Makedonije u BiH Rami Redžepi ukazali su na potrebu unapređivanja saradnje između privrednih subjekata iz RS i Makedonije i saglasili se da u ovoj oblasti ima dosta prostora za ekonomsku razmjenu.

Oni su danas na sastanku u Banjaluci razgovarali i o mogućnostima ostvarivanja saradnje između RS i Makedonije na obrazovnom i naučnom planu, kao i o njenom unapređivanju u oblasti kulture i sporta, saopšteno je iz Biroa Vlade RS za odnose sa javnošću.

Dodik i Redžepi razgovarali su o evropskim integracijama BiH i Makedonije, te razmijenili mišljenja o ostalim aktuelnim pitanjima u RS i BiH.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Unaprijediti saradnju

    1. lemi

      brkoug, samo da ti napomenem.
      kad milorad dodik ide u inostranstvo, o tome sta je dogovoreno saopstava gestapo, pardon samozvani biro vlade rs za odnose sa javnoscu. time manipulisu gradjanima RS, umjesto da zajednicke izjave daju premijer RS, i taj neko sa kojim je razgovarao.
      tako je bilo XX puta kad je milorad dodik putovao po svijetu. izjave daje biro, oni mogu reci da je premijer RS u inostranstvu dogovarao kule i gradove, a taj neko sa kim je pricao, ne da izjavu, ili je da, ali gestapo je ne objavi.

    2. brkoug

      Evo, ne kritikujem, kada mi se nešto sviđa, pozdravljam. Ovakav razgovor Premijera pozdravljam iako ova šaka na slici nekako mi kao da nije Dodikova, nešto je previše mala. Nisam rekao da je poturanje, samo mi se čini da mu je šaka veća jer sam jednom, dok još nije bio Premijer, bio blizu njega i šalio se sa drugarima da sa onolikom šakom kada bi ošamario zalipeo bi nas na asvalt.