Lukašenko odgovorio veoma ozbiljno - pooštrava mere na granicama

Izvor: B92, 09.Sep.2020, 13:11

Lukašenko odgovorio "veoma ozbiljno" - pooštrava mere na granicama

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da je ta zemlja pojačala bezbednost na svim granicama, sem sa Rusijom, zbog vojnih vežbi stranih slila.

"Oni su pokušali da se igraju sa našim nervima koliko razumem. U određenom trenutku odgovorio sam na to veoma ozbiljno - na sve te vežbe blizu granica Belorusije i da budem precizan blizu granica Saveza Rusije i Belorusije", rekao je Lukašenko u intervjuu za ruski portal Raša tudej.

On je kazao da između Rusije i Belorusije ne postoji prava granica već administrativni prelaz, a da je morao da pojača bezbednost na svim granicama, uključujući i onu sa Ukrajinom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lukašenko: Belorusija pooštrava bezbednost na svim granicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2020

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da je ta zemlja pojačala bezbednost na svim granicama, sem sa Rusijom, zbog vojnih vežbi stranih sila..."Oni su pokušali da se igraju sa našim nervima, koliko razumem. U određenom trenutku odgovorio sam na to veoma ozbiljno - na sve te vežbe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.