Izvor: Vostok.rs, 07.Nov.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Naš glavni zahtev prema Londonu je da nam pokažu rusku državljanku i njenog oca

Rusija nema o čemu da razgovara sa Velikom Britanijom o slučaju Skripalj, dok London ne dozvoli konzulski pristup Juliji Skripalj, izjavio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
„Ako postoje konkretne činjenice, mi smo spremni da ih razmotrimo. Međutim, sada je naš glavni zahtev prema Londonu da nam pokažu rusku državljanku i njenog oca“, naglasio je ministar. Lavrov je izjavio da je nedopustivo odbijanje zahteva da samo pokažu da je živa. Prema rečima šefa ruske diplomatije, nema o čemu da se razgovara sve dok Velika Britanija ne promeni svoju stav koji se zasniva na neosnovanim optužbama.  

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.