Krvavi masakr u SAD-u! Pucnjava u poznatoj novinarskoj redakciji, najmanje petoro ubijenih! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 28.Jun.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavi masakr u SAD-u! Pucnjava u poznatoj novinarskoj redakciji, najmanje petoro ubijenih! (FOTO, VIDEO)

Najmanje pet osoba je ubijeno, a više njih je ranjeno kada je nepoznati napadač otvorio vatru u novinarskoj redakciji "Kapital Gazeta" u Anapolisu u Merilendu.

Local Fox affiliate reports "multiple fatalities" in a shooting incident at Capital-Gazette newspaper building in Annapolis, MD. pic.twitter.com/lln0OXVIER

BPD at @baltimoresun for precautionary sweep in light of Capital-Gazette incident pic.twitter.com/ZduDQAcoDS

Policija je potvrdila da je do pucnjave >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << došlo, navodeći da je jedna osoba uhapšena.

? Police respond to shooting at Annapolis Capital Gazette newsroom in Maryland https://t.co/5nYRpOZf5c

Policija je, inače, blokirala celo područje oko redakcije ovog novinarskog lista i u toku je potraga za, navodno, drugim osumnjičenim.

"Napadač je pucao kroz staklena vrata redakcije i upucao više njih. Ništa nije strašnije od toga kada se završi pucnjava, a onda čuješ kako neko ponovo repetira oružje", izjavio je lokalni novinar.

LIVE: Major police response to shooting at Capital Gazette news outlet in Annapolis, MD. https://t.co/YFm0l3gq54

This was the scene earlier outside the Capital Gazette in Annapolis. First reports of a shooting were around 2:40 p.m. pic.twitter.com/dolULaqbb5

Foks njuz, pozivajući se na izvore u policiji, navodi da se strahuje da ima mnogo žrtava, a da njihov broj i dalje nije poznat.

FOTO: Tanjug/WJLA via AP

FOTO: Tanjug/AP/Susan Walsh

FOTO: Tanjug/AP/Susan Walsh

FOTO: Tanjug/WJLA via AP

O ovom incidentu obavešten je i predsednik SAD-a Donald Tramp, potvrđeno je iz Bele kuće.

Ostali detalji pucnjave za sada nisu poznati.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.