Komisija Saveta Evrope o izmenama u pravosuđu

Izvor: Radio 021, 15.Dec.2010, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija Saveta Evrope o izmenama u pravosuđu

Venecijanska komisija Saveta Evrope sutra treba da usvoji mišljenje o izmenama i dopunama Zakona o Visokom savetu sudstva i o izmenama i dopunama Zakona o sudijama, saopštilo je danas Ministarstvo pravde.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALOVIĆ: Danas mišljenje Venecijanske komisije o reformi

Izvor: Danas, 15.Dec.2010

Na današnjoj sednici Venecijanske komisije biće usvojeno mišljenje o izmenama i dopunama seta pravosudnih zakona u vezi sa reformom pravosuđa u Srbiji u pogledu formiranja stalnog sastava Visokog saveta sudstva (VSS) i Državnog veća tužilaca (DVT), kaže za Danas ministarka pravde Snežana Malović.

Nastavak na Danas...

Podrška EU pravosudnim zakonima

Izvor: B92, 16.Dec.2010, 11:50

Beograd -- Venecijanska komisija i Evropska komisija podržale nacrte zakona Zakona o Visokom savetu sudstva i Zakona o sudijama, kaže ministarka Malović...Na sastanku predstavnika Venecijanske komisije, Evropske komisije i Ministarstva pravde Srbije bilo je reči o nacrtima ovih zakona koje je inače...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.