Klub moćnika većao o Balkanu

Izvor: TvojPortal.com, 15.Jun.2011, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klub moćnika većao o Balkanu

/vesti online/ Neformalni klub moćnika koje često nazivaju vladarima sveta u senci, okupio se proteklog vikenda u švajcarskom mondenskom centru Sent Moricu. Zbog 120 članova čuvene Bilderberg grupe, policija je blokirala sve prilaze luksuznom hotelu Suvreta Haus, tako da niko nije mogao da snimi dolazak učesnika, niti da im se na bilo koji način približi.

HOTEL KAO TVRĐAVA: Mesto održavanja sastanka


Mere bezbednosti važile su i za nebo iznad hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << koje je bilo zatvoreno za prelete helikoptera kako misteriozni sastanak ni na koji način ne bi bio ometan. To što ni novinari ne mogu prići hotelu, a kamoli da uđu u u salu u kojoj oni vode razgovore, objašnjava se željom da svaki od učesnika govori slobodno i bez straha da će biti krivo interpretiran.Ostatak vesti pročitajte na linku

klubsvajcarskasent moricmocnikabilerberg gruparasprava o balkanu

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.