Kako se postaje šampion? Ne propušta se nijedan trening, nijedan dan! Motivacioni video svetskog prvaka! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se postaje šampion? Ne propušta se nijedan trening, nijedan dan! Motivacioni video svetskog prvaka! (VIDEO)

Svetski šampion u powerliftingu Milan Grozdanović Konzul uvodi vas u čarobni svet sporta snage.

Milan je svetski šampion u mrtvom dizanju u GPC federaciji u takmičenju sa opremom, a njegov rekord je 270 kg za kategoriju od 75 kilograma.

Foto: Aleksandar Stojković

Milan je trener kluba Legionari iz Niša i u svom powerlifting centru sprema dosta sportista bilo iz powerliftinga i ostalih sportova

- Ne može se preko noći postati šampion. Vrlo naporno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i disciplinovano se treninira, svaki kilogram je bitan i svaki dan treninga. Imamo plan koji pratimo godinama i nijedan trening ne sme da se propusti. Ja imam licencu za "Westside barbell" koncept treninga i po tome treniramo. Daje odlične rezultate i za sada smo prezadovoljni - kaže Milan.

Pogledajte ceo intervju sa Milanom Grozdanovićem

(J. Milivojević/D. Stojmenović)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.