KRVAVI PIR U BOSTONU Nožem napao dve osobe, kolima udario u izlog i ubo još dve osobe u tržnom centru

Izvor: Blic, 11.Maj.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI PIR U BOSTONU Nožem napao dve osobe, kolima udario u izlog i ubo još dve osobe u tržnom centru

Američka policija ubila je napadača koji je nožem napao četiri osobe od kojih su dve kasnije preminule od zadobijenih povreda u tržnom centru i kući u gradu Bostonu u saveznoj državi Masačusets.

Napadač je prvo nožem napao dve osobe u stanu u Bostonu nakon čega je automobilom udario u izlog prodavnice. On je potom nožem napao dve osobe u tržnom centru.

Policija je identifikovala muškarca koji je u nasumičnim napadima nožem u jednoj kući i u tržnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u američkoj državi Masačutes ubio dvoje ljudi.

Dvadesetosmogodišnji Artur Derosa zaustavio je automobil ispred jedne kuće, ušao unutra i napao nožem dve žene. Jedna od napadnutih žena podlegla je povredama, dok se druga bori za život, saopštilo je danas Okružno javno tužilaštvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Identifikovan napadač koji je ubio dvoje ljudi u Masačutesu

Izvor: Beta, 11.Maj.2016

Policija je identifikovala muškarca koji je u nasumičnim napadima nožem u jednoj kući i u tržnom centru u američkoj državi Masačutes ubio dvoje ljudi.Dvadesetosmogodišnji Artur Derosa zaustavio je automobil ispred jedne kuće, ušao unutra i napao nožem dve žene. Jedna od napadnutih žena...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.