KREMLJ O SLUČAJU PRANJA PARA NA PANAMI: Putin je glavna meta, ali od toga nema ništa!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREMLJ O SLUČAJU PRANJA PARA NA PANAMI: Putin je glavna meta, ali od toga nema ništa!

Medijski izveštaji o navodnoj povezanosti ruskog predsednika Vladimira Putina i ofšor transakcija vredih nekoliko milijardi dolara imaju za cilj da diskredituju ruskog lidera uoči predstojećih izbora, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Песков: расследование про офшоры вызвано высоким градусом путинофобии https://t.co/CQtPpThiJ5 via @anewsfeed
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Glavna meta dezinformacija je naš predsednik, posebno imajući u vidu predstojeće parlamentarne izbore i dugoročnije gledano, predsedničke izbore za dve godine", rekao je Peskov na konferenciji za novinare u Moskvi, prenosi Rojters.

Parlamentarni izbori su predviđeni za septembar, podsećaju strane agencije. Prema njegovim rečima, "putinofobija" u inostranstvu je dostigla taj novo da je praktično tabu reći nešto dobro o Rusiji.

"Ali neophodno je reći loše stvari, mnogo loših stvari, a kad se nema šta reći onda ih treba izmisliti. Nama je to očigledno", rekao je Peskov, dodavši da ono što je objavljeno ne sadrži ništa konkretno i ništa novo o Putinu. On je naglasio da je Putin "glavna meta", ali da on nije umešan ni u kakve nedozvoljene radnje.

(Tanjug)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj: Meta "Panama pejpersa" - Putin

Izvor: B92, 04.Apr.2016

Moskva -- Izveštaji o navodnoj povezanosti Putina sa "slučajem Panama" imaju za cilj da ga diskredituju uoči izbora, kaže portparol Kremlja Dmitrij Peskov..."Glavna meta dezinformacija je naš predsednik, posebno imajući u vidu predstojeće parlamentarne izbore i dugoročnije gledano, predsedničke...

Nastavak na B92...

Kremlj: Glavni cilj "Panama papers" da diskredituje Putina

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2016

MOSKVA - Medijski izveštaji o navodnoj povezanosti ruskog predsjednika Vladimira Putina i of-šor transakcija vrijedih nekoliko milijardi dolara imaju za cilj da diskredituju ruskog lidera uoči predstojećih izbora, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov..."Glavna meta dezinformacija je naš...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.