Italija u pripravnosti! Uvedena zabrana u centru grada koja je i Rimljane iznenadila!

Izvor: BKTV News, 24.Dec.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija u pripravnosti! Uvedena zabrana u centru grada koja je i Rimljane iznenadila!

Vlasti u Rimu zabranile su ulazak kamiona u centru grada za sezonu praznik, nakon terorističkih napada u Berlinu i Nici.

Kamionima i drugim teškim vozilima će biti zabranjen ulazak u označenoj zoni tokom vikenda 24., 25. i 26. decembra, potom 31. decembra, 1. i 6 . januara iduće godine, prenose lokalni mediji.

FOTO: Tanjug/Ilustracija

Samo vozila lakša od 3, 5 tone, vozila koja nose hitne medicinske zalihe, novine i poštu će smeti da uđu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u centar grada.

FOTO: Tanjug/Ilustracija

Ovo saopštenje je usledilo nakon što je Italija podigla mere bezbednosti na viši nivo u nekolkiko gradova, uključivši Milano, kao i Vatikan, gde su prisutne policijske snage na ulicama.

Pojačane mere bezbednosti, "komšije" u strahu od terorističkih napada! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Rimske vlasti zabranile kamionima ulazak u centar grada iz straha od napada

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2016

RIM - Vlasti u Rimu zabranile su kamionima ulazak u centar italijanske prijestonice tokom prazničnog perioda nakon napada u Berlinu i Nici...Kamionima i ostalim velikim vozilima bit će zabranjen ulazak u unaprijed označene zone tokom vikenda 24., 25. i 26. decembra i nakon toga 31. decembra, 1. i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.