Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimske vlasti zabranile kamionima ulazak u centar grada iz straha od napada

RIM - Vlasti u Rimu zabranile su kamionima ulazak u centar italijanske prijestonice tokom prazničnog perioda nakon napada u Berlinu i Nici.

Kamionima i ostalim velikim vozilima bit će zabranjen ulazak u unaprijed označene zone tokom vikenda 24., 25. i 26. decembra i nakon toga 31. decembra, 1. i 6. januara, javili su lokalni mediji.

Samo vozilima lakšim od 3,5 tona i onima koji prevoze medicinsku opremu za hitne slučajeve, novine i poštu, bit će dozvoljen ulazak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Objava je došla u vrijeme dok Italija pojačava mjere sigurnosti u nekoliko velikih urbanih centara, uključujući Milano i Vatikan, u kojima su uvedene dodatne policijske snage i blokade na cestama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.