Islamska država preuzela odgovornost za napad u Minesoti

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamska država preuzela odgovornost za napad u Minesoti

Islamska država preuzela je danas odgovornost za napad u američkoj državi Minesoti gde je muškarac nožem povredio osam osoba, javila je agencija Amak, bliska džihadistima Islamska država preuzela je danas odgovornost za napad u američkoj državi Minesoti gde je muškarac nožem povredio osam osoba, javila je agencija Amak, bliska džihadistima."Napadač u Minesoti je vojnik Islamske države i on je odgovorio na naše pozive da napada zemlje učesnice krstaške koalicije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dodala je agencija aludirajući na međunarodnu vojnu koaliciju, predvođenu SAD, koja gađa položaje Islamske države u Iraku i Siriji.Napadača je usmrtio policajac posle ranjavanja ljudi u tržnom centru u Sent Klaudu, oko 100 kilometara od Mineapolisa, glavnog grada Minesote.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Policija: Nema dokaza o povezanosti napada u Njujorku i Minesoti

Izvor: Beta, 18.Sep.2016

Istražitelji za sada nisu otkrili vezu izmedju napada u Njujorku, gde je povredjeno 29 osoba, i napada nožem u Minesoti u kojem je povredjeno osam osoba, saopštila je večeras američka policija."Za sada nemamo dokaze da postoji veza izmedju ta dva napada", izjavio je načelnik policije u Sent Klaudu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.