Islamska država preuzela odgovornost za napad u Minesoti

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Sep.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamska država preuzela odgovornost za napad u Minesoti

Islamska država preuzela je danas odgovornost za napad u američkoj državi Minesoti gde je muškarac nožem povredio osam osoba, javila je agencija Amak, bliska džihadistima.

"Napadač u Minesoti je vojnik Islamske države i on je odgovorio na naše pozive da napada zemlje učesnice krstaške koalicije", dodala je agencija aludirajući na međunarodnu vojnu koaliciju, predvođenu SAD, koja gađa položaje Islamske države u Iraku i Siriji.

Napadača je usmrtio policajac posle ranjavanja ljudi u tržnom centru u Sent Klaudu, oko 100 kilometara od Mineapolisa, glavnog grada Minesote.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minesota: ISIS napao usred Amerike

Izvor: Mondo, 18.Sep.2016

Teoristička "Islamska država" preuzela je odgovornost za napad u američkoj državi saveznoj državi Minesoti, gde je muškarac nožem povredio osam osoba, javila je agencija Amak, bliska teroristima...Foto: youtube/printscreen.."Napadač u Minesoti je vojnik ISIS-a i on je odgovorio na naše pozive...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.