Indija: Broj poginulih u srušenoj zgradi porastao na 10

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jun.2013, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: Broj poginulih u srušenoj zgradi porastao na 10

Broj poginulih kada se srušio deo četvorospratne zgrade u Mumbaju, dok su padale obilne monsunske kiše, porastao je na 10, a pet njih su članovi iste porodice, saopštile su danas indijske vlasti.

Spasioci su koristili senzore i detektore za pronalaženje preživelih, ali nisu uspeli da pronađu nikog preživelog u ruševinama zgrade. Među žrtavama je pet članova porodice lokalnog biznismena i tri člana porodice jednog advokata.Još šest osoba je povređeno kada se zgrada sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << srušila, izjavio je zvaničnik indijske Nacionalne agencije za katastrofe Vidžajendra Dahija, prenosi AP. On je dodao da uzrok rušenja zgrade, za sada, nije poznat.Policija je blokirala zgradu strahujući od rušenja još nekog dela četvorospratnice.U aprilu je u predgrađu Mumbaja poginulo 74 ljudi kada se srušila osmospratnica koja je građena bez dozvole.Izvor: Tanjug

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.