Izvor: Blic, 09.Nov.2023, 23:39

ISLAMSKI DŽIHAD OBJAVIO SNIMAK TALACA KOJE DRŽI U GAZI Baka i dečak (13) MOLE ZA SLOBODU, Izrael poručio: "Ovo je psihološki terorizam najgore vrste" (VIDEO)

Palestinski islamski džihad objavio je u četvrtak video-snimak dvojice izraelskih talaca koje drži u Gazi - Hanu Kacir (77) i Jaglija Džejkoba (13) - rekavši da je spreman da ih oslobodi "ako se ispune bezbednosni uslovi".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Islamski džihad objavio snimak talaca koje drži u Gazi; Izrael: "Psihološki terorizam najgore vrste" VIDEO

Izvor: B92, 10.Nov.2023, 00:29

Palestinski islamski džihad objavio je u četvrtak video-snimak dvojice izraelskih talaca koje drži u Gazi - Hanu Kacir (77) i Jaglija Džejkoba (13)...Kako navodi, spreman je da ih oslobodi "ako se ispune bezbednosni uslovi"...Teroristička grupa je saopštila da je spremna da oslobodi ženu i dečaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.