Izvor: Blic, 24.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska okovana ledom i snegom - mnogi završili u bolnicama

Badnji dan po gregorijanskom kalendaru bio je baksuzan za mnoge Zagrepčane, koji su zbog poledice završili na traumatološkoj klinici, kao i za sve putnike kojima je zbog snega i leda otežano, a ponegde i onemogućeno putovanje.



Zbog kiše koja se ledi na tlu, pa je led bukvalno okovao Zagreb, u bolnici je samo do podneva završilo preko 100 ljudi, koji će Božić dočekati ili u bolničkom krevetu ili s rukom ili nogom u gipsu zbog preloma zgloba ili gležnja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Nakon crnog saobraćajnog vikenda, koji je, uz mnogo bolje saobraćajno-vremenske uslove, odneo devet života, nema vesti o težim nesrećama, ali je kroz Liku i Gorski Kotar saobraćaj zabranjen za neke kategorije vozila, dok ostala moraju imati zimsku opremu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.