Izvor: RTS, 30.Jan.2023, 09:59

Hitna pomoć: Jedna osoba stradala kada je automobil udario u kamion u Novom Sadu

Iako su mediji preneli da su dve osobe poginule kada je automobil udario u parkirani kamion u Novom Sadu, u Hitnoj pomoći kažu da je stradala jedna osoba.
Jedna osoba je stradala u Novom Sadu kada je sinoć automobil udario u parkirani kamion i zapalio se, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći u tom gradu.
Iz zapaljenog automobila izvučeno je ugljenisano telo nepoznatog pola i identiteta i lekari su kontatovali smrt.
Hitna pomoć je intervenisala sinoć u 23.12, na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara kneza Miloša u Novom Sadu, na poziv policije i vatrogasaca.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PUNE RUKE POSLA ZA HITNU POMOĆ: Žena prevezena na Banjicu, muškarac u Urgentni centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 00:19

Žena je pretrpela ortopedske povrede, a muškarac povredu gave...Dve saobraćajne nesreće desile su se večeras u glavnom gradu, u obe su povređeni pešaci...Na uglu ulica Vojvode Brane i Đuke Dinić došlo je do obaranja pešaka. Oborena je ženska osoba (36). Žena je pretrpela ortopedske povrede...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.