Izvor: Blic, 20.Okt.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U ITALIJI Majka udavila sina jer ju je zatekao u krevetu sa sopstvenim dedom!

Težak zločin dogodio se u Italiji i zaprepastio tamošnju javnost. Veronika Panarelo (30) ubila je sopstvenog sina nakon što je dečak saznao da je ona u vezi sa njegovim dedom!

Italijanka je, kako bi sprečila osmogodišnjeg sina Lorisa da progovori o njenom sumanutom ljubavnom životu, udavila nesrećnog dečaka električnim kablovima, a njegovo telo bacila u rečni kanal u mestu Santa Kroće, prenosi italijanski "Il Đornale".

Sud je, nakon četiri sata većanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osudio Veroniku Panarelo na 30 godina zatvora, nakon čega je ona briznula u plač.

Nakon ubistva sina Italijanka je pokušala da prikrije svoj zločin, te je pozvala policiju i rekla kako joj je dete nestalo. Dala je iskaz u kom je navela da ga je "poslednji put videla ujutru, kada ga je odvela u školu, iz koje se nije vratio".

Policija je posumnjala u priču dečakove majke posle pregleda nadzorne kamere u školi, čiji snimci se nisu poklapali sa njenom pričom.

Kada je pritisnuta dokazima priznala ubistvo, Veronika je pokušala da optuži oca svog supruga Andreu Stivala, sa kojim je bila u tajnoj ljubavnoj vezi.

Ona je tvrdila da joj je svekar pomogao da nađe mesto gde će baciti dečakovo telo, i da ga je deda i ubio, jer ih je dečak uhvatio tokom seksa. Njen svekar je najavio tužbu za klevetu.

Advokati odbrane od suda su zahtevali da Veroniku proglasi neuračunljivom, ali je nakon detaljnog psihijatrijskog pregleda utvrđeno da nema razloga da ubica ne bude poslata u zatvor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.