Grubo sletanje: Avion sa 150 putnika skliznuo s piste i izleteo na ulicu

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grubo sletanje: Avion sa 150 putnika skliznuo s piste i izleteo na ulicu

Iranski putnički avion sa 150 putnika skliznuo je s piste i izleteo na ulicu u južnom gradu Mahšar, nakon što je prilikom sletanja pukao stajni trap Iranski putnički avion sa 150 putnika skliznuo je s piste i izleteo na ulicu u južnom gradu Mahšar, nakon što je prilikom sletanja pukao stajni trap.Inciden se dogodio na avionu američkog proizvođača mekdonald-daglas MD83Niko nije teže povređen, javlja AP. Putnici su izašli iz aviona na prednja vrata i na izlaz za slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opasnosti noseći svoj ručni prtljag, pokazuju snimci lokalne televizije. Direktor aerodroma rekao je da su svi putnici bezbedno napustili letelicu. Iranska državna televizija javila je da se incident dogodio tokom grubog sletanja oko 9.30 po lokalnom vremenu. Ovo je treći incident u poslednjih nekoliko dana sa avionima u Iranu, posle nesreće kada je 8. januara oboren ukrajinski avion.Just In: #CaspianAirlines MD-83 from #Tehran #crash crash-landed at Bandar-e MahshahrRead more >> https://t.co/polrlA8Bwg#BreakingNews #crashlanding #Iran #Tehran #Trending #planecrash @airlivenet pic.twitter.com/SJi7Bqcjwu— AVision Foundation (@Avision_fo) January 27, 2020

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Avion sa 150 putnika skliznuo sa piste i izletio na ulicu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2020

TEHERAN - Iranski putnički avion sa 150 putnika skliznuo je s piste i izletio na ulicu u južnom gradu Mahšar, nakon što je prilikom slijetanja pukao stajni trap.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.