Francuska nastavlja pružati podršku dijalogu Kosova i Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jul.2020, 19:06

Francuska nastavlja pružati podršku dijalogu Kosova i Srbije

Francuska ostaje posvećena u pružanju podrške Kosovu po pitanju dijaloga između Prištine i Beograda, saopšteno je 7. jula iz kabineta premijera Kosova Avdulaha Hotija (Avdullah Hoti) koji boravi u svojoj prvoj poseti zvaničnom Parizu gde se u Jelisejskoj palati sastao sa francuskim predsednikom Emanulom Makronom (Emmanuel Macron).   “Premijer Hoti je uverio predsednika Makrona da je Kosovo odlučno da preduzme sve neophodne mere kako bi pokazalo svoju odlučnost po pitanju evropskih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Hoti: Pariz će pružiti podršku Prištini u dijalogu sa Beogradom

Izvor: Blic, 08.Jul.2020, 08:17

Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti, koji boravi u poseti Francuskoj, saopštio je u utorak da ga je predsednik te zemlje Emanuel Makron obavestio da je Pariz i dalje posvećen pružanju podrške Prištini u dijalogu sa Beogradom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.