Francuska: Pronađena tela osam novorođenčadi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2010, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: Pronađena tela osam novorođenčadi

Jedan francuski par je danas uhapšen pošto je policija pronašla tela osam novorođenčadi na njihovom imanju u jednom selu na severu Francuske, saopštili su sudski zvaničnici.

Dvoje uhapšenih, u srednjim četrdesetim godinama, roditelji su beba, čiji su leševi pronađeni na dve različite lokacije na imanju u Vijer-o-Tetru, nedaleko od grada Lila, saopštio je zvaničnik, koji je želeo da ostane anoniman s obzirom na istragu koja je u toku.

Za sada nema drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << informacija o ovom slučaju, a tužilac za oblast Nor planira da sutra održi konferenciju za novinare, preneo je AP.

U Francuskoj je proteklih godina zabeleženo više slučajeva u kojima su majke ubijale novorođenčad i krile njihova tela.

Selin Lesaž priznala je u martu da je ubila šestoro svoje novorođenčadi čija su tela pronađena u plastičnim kesama u podrumu njene kuće na severozapadu Francuske.

Druga Francuskinja, Veronik Kuržo je osuđena prošle godine za ubistvo troje svoje novorođenčadi, od kojih je dvoje pronašao njen suprug u zamrzivaču dok je par živeo u Južnoj Koreji.

Tokom suđenja psihijatri su svedočili da je optužena patila od psihičkog poremećaja poznatog kao "negiranje trudnoće".

U Nemačkoj je takođe zabeležen niz sličnih slučajeva.

Jedna Nemica je osuđena 2006. na maksimalnih 15 godina zatvora zbog ubistva osmoro svoje novorođenčadi koje je zakopala u bašti svojih roditelja u blizini nemačko-poljske granice.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija na severu Francuske našla tela osam novorođenčadi

Izvor: Blic, 28.Jul.2010

Francuska policija saopštila je danas da je pronašla tela osam novorođenčadi "na dve različite lokacije" u selu Viler-O-Tertr, u blizini Lila na severu Francuske, a priveden je bračni par za koji se veruje da su roditelji dece...Otac i majka, oboje stari po 45 godina, imaće sutra prvo saslušanje,...

Nastavak na Blic...

Roditelji ubili osam novorođenčadi u Francuskoj

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Jul.2010

Jedan francuski par je danas uhapšen pošto je policija pronašla tela osam novorodjenčadi na njihovom imanju u jednom selu na severu Francuske. Dvoje uhapšenih, u srednjim četrdesetim godinama, roditelji su beba, čiji su leševi pronadjeni na dve različite lokacije na imanju u Vijer-o-Tetru,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.