Fauči o ukidanju ograničenja u SAD: Slede nepotrebna patnja i smrt

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2020, 16:04

Fauči o ukidanju ograničenja u SAD: Slede 'nepotrebna patnja i smrt'

Direktor Nacionalnog instituta SAD za alergije i infektivne bolesti, Entoni Fauči izjavio je danas da namerava da upozori federalne vlasti da će "nepotrebna patnja i smrt" biti rezultat naglog ponovnog početka rada privrede uprkos toku pandemije.

Taj vodeći stručnjak radne grupe Bele kuće za borbu protiv koronavirusa govoriće o tome u Odboru Senata Kongresa SAD za zdravstvo.

U imejlu "Njujork tajmsu", Fauči je rekao da će njegova glavna poruka biti o opasnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << od naglog popuštanja ograničenja uvedenih zbog pandemije.

"Ako se preskoče provere navedene u uputstvu koje smo izdali, preti nam ponovno izbijanje zaraze širom SAD", napisao je Fauči.

Podvukao je da "to ne samo da će rezultirati bespotrebnom patnjom i smrću, već će nas odvratiti od povratka u normalan život".

Fauči je u sukobu s predsednikom SAD Donaldom Trampom koji požuruje guvernere saveznih država da ukinu ograničenja rada privrede i da povuku naredbe građanima da ne izlaze iz kuća, što je sve u SAD rešeno različito, od države do države.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

ŠOKANTNA TVRDNJA američkog epidemiologa: Vakcina može da POJAČA NEGATIVNI EFEKAT korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 08:03

Direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti Entoni Fauči (79) izjavio je danas da američke kompanije rade na najmanje osam vakcina i da bi, ako sve bude dobro, već krajem jeseni ili početkom zime moglo da se zna da li su uspešne ili ne...- Nacionalni institut za zdravlje radi veoma...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.