Faraž: Datum Bregzita će ponovo biti pomeren

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Sep.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faraž: Datum Bregzita će ponovo biti pomeren

Datum britanskog napuštanja Evropske unije ponovo će biti odložen zato što će parlament odbiti Džonsonov pokušaj sklapanja novog sporazuma s EU, rekao je vođa stranke Bregzit Najdžel Faraž. Faraž, vođa kampanje za Bregzit, rekao je da je napuštanje EU 31. oktobra sada upitno, jer se politička elita u Londonu dogovara s EU da prevari volju birača, koji su 2016., na referendumu, odlučili da napuste Uniju. Brexit: Evropski pregovarač čeka prijedlog Velike Britanije Burna nedelja u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

BREGZIT USIJANJE Iz Londona najavljuju svakodnevne sastanke sa EU, Junker traži od Britanije konkretne predloge

Izvor: Blic, 16.Sep.2019

Pregovori sa EU o Bregzitu će se intenzivirati sa ciljem postizanja novog dogovora o "razvodu" pre planiranog izlaska Britanije iz EU, 31. oktobra, saopšteno je danas u Londonu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.