Evakuisan avion: Napili se, pa glumili teroriste

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan avion: Napili se, pa glumili teroriste

Let irske niskotarifne avio-kompanije Rajaner od Brisela do Madrida odložen je za više od dva sata, jer je policija tragala za eksplozivima pošto se grupa Belgijanaca "šalila" da su islamski ekstremisti sa bombama.

Foto: MONDO/Danijela Pašić

Putnici su evakuisani dok je policija vršila pretragu, navode zvaničnici.

Prema navodima tužilaca, izgleda da su muškarci bili pijani dok su se ukrcavali na let Rajanera rano jutros, prenosi Bi-Bi-Si. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Pilot je odbio da primi devet osoba. Jedna od njih počela je da zbija lude šale i uzvikuje 'Alahu akbar", rekao je portparol policije Peter de Vaele.

Sav prtljag je, takođe, morao da bude uklonjen iz aviona kako bi ga pregledali psi specijalizovani da pronalaženje bombi.

"Nostalgija": Hteo da izađe iz aviona pre sletanja

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"SAMO SMO SE ŠALILI" Odložen let zbog pijanih muškaraca koji su vikali "ALAHU AKBAR"

Izvor: Blic, 03.Sep.2017

Let irske niskotarifne avio-kompanije Rajaner od Brisela do Madrida odložen je za više od dva sata, jer je policija tragala za eksplozivima pošto se grupa Belgijanaca "šalila" da su islamski ekstremisti sa bombama...Putnici su evakuisani dok je policija vršila pretragu, navode zvaničnici...Prema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.