Erdogan planira zajedničku proizvodnju oružja sa Rusijom

Izvor: RTS, 15.Jul.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan planira zajedničku proizvodnju oružja sa Rusijom

Naredni cilj Turske, posle kupovine raketnog sistema S-400 je zajednička proizvodnja vazdušnih odbrambenih sistema sa Rusijom, izjavio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan.
Redžep Tajip Erdogan je ukazao da su sistemi S-400 počeli da stižu, iako su neki govorili da Turska to neće moći da dobije i da neće moći da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rasporedi na svojoj teritoriji, prenosi Tas.

"Neki kažu daje to pogrešno. Ali naš sledeći cilj je zajednička proizvodnja sa Rusijom", rekao je Erdogan na skupu povodom treće godišnjice neuspelog pokušaja puča u Turskoj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan planira zajedničku proizvodnju oružja sa Rusijom

Izvor: RTV Pink, 15.Jul.2019

Posle kupovine raketnog sistema S-400 Erdogan planira zajedničku proizvodnju vazdušnih odbrambenih sistema sa Rusijom.

Nastavak na RTV Pink...

PUTIN I ERDOGAN PRAVE ZASTRAŠUJUĆE ORUŽJE: Turska planira zajedničku proizvodnju sa Rusijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019

Naredni cilj Turske, posle kupovine raketnog sistema S-400 je zajednička proizvodnja vazdušnih odbrambenih sistema sa Rusijom, izjavio je danas turski predsednik Redžep Tajip Erdogan. ..- Neki su govorili da nećemo moći da dobijemo S-400 i da nećemo moći da ih rasporedimo na našoj teritoriji,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

RT: Erdogan pozdravlja rusku isporuku S-400, te želi zajedničku proizvodnju s Rusijom

Izvor: Vostok.rs, 16.Jul.2019, 09:12

Turski predsednik Redžep Taip Erdogan proslavio je dolazak pošiljke ruskih PVO sistema S-400 u Tursku, uprkos pretnjama sankcijama od strane SAD-a, te je izjavio da želi da učestvuje u zajedničkoj proizvodnji ovih sistema s Rusijom. Govoreći u ponedeljak u Ankari, povodom treće godišnjice...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.