Ekstremistička grupa sa Sinaja preuzela odgovornost za napad

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekstremistička grupa sa Sinaja preuzela odgovornost za napad

"Bog je dozvolio vašoj braći u Ansar Beit al Makdisu da raznesu bezbednosni lanac ubice Mohameda Ibrahima kroz mučeničku operaciju", navela je ta grupa u izjavi na internetu i obećala nove napade na egipatske ministre, prenela je agencija AFP.
Automobil bomba na meti napada imala je konvoj u kome se pre četiri dana nalazio egipatski ministar unutrašnjih poslova, dok je iz svog doma kretao na posao i koji je u tom napadu ostao nepovređen.
Ista grupa zapretila je novim napadom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Ibrahima i na načelnika Generalštaba Vojske Abdel Fatah al Sisija koje smatraju odgovornim za ubistvo na stotina pristalica islamističkog predsednika Mohameda Morsija tokom vojnog puča u Kairu 3. jula.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.