Da li je ovo dokaz da ubica iz Las Vegasa nije bio sam?

Izvor: Blic, 06.Okt.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo dokaz da ubica iz Las Vegasa nije bio sam?

Već su se raširile mnoge teorije o tome da li je Stiven Pedok ubica iz Las Vegasa imao saučesnika ili društvo u sobi odakle je pucao i ubio 59 osoba i ranio 527.

Jedan radnik hotela Mendelej bej tvrdi da ima dokaz da Pedok nije bio sam. On je objavio na "Fejsbuku" račun iz hotela na kojem piše da je u sobi 32135 u kojoj je boravio Pedok bilo "dvoje gostiju", prenosi "Mirror".

Toni Ernandes Armenta je objavio slike računa i napisao sledeće: "Mislim da sam razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa ubicom iz Mendelej beja i da sam bio sam sa njim nekoliko minuta. Podilaze me žmarci znajući da sam bio njegov konobar u apartmanu odakle je pucao. Nikada ne znate s kim imate posla u ovom poslu".

Na računima se vidi da je naručeno dosta hrane među kojima burgeri, peciva i supa od krompira, kao i dva pepsija.

Međutim, na računima piše datum 27. septembar, a policija je prethodno saopštila da se on prijavio u hotel 28. septembra.

Armenta je kasnije uklonio slike sa Fejsbuka, ali ih je kopirala i ponovo objavila novinarka Lora Lumer.

Ona tvrdi da policija Las Vegasa i FBI kriju tačne informacije od javnosti.

- Moj izvor koji radi u hotelu mi je rekao da je pedokova rezervacija apartamana počela 25. septembra i sve ovo dokazuje da policija Las Vegasa i FBI ne objavljuju tačne informacije - napisala je ona na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.