Ceo grad oplakuje hrabrog klovna: “Sunašce” dobio METAK U GLAVU spasavajući ženu i bebu, molba njegove porodice slama srce (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2020, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo grad oplakuje hrabrog klovna: “Sunašce” dobio METAK U GLAVU spasavajući ženu i bebu, molba njegove porodice slama srce (VIDEO)

Umberto Rohas Landa (51) iz Meksika lečio je osmehom bolesnu decu i na kraju dao život za jednog mališana i njegovu majku Hrabri Meksikanac, koji je kao klovn zasmejavao bolesnu decu u bolnici, poginuo je u odbrani majke i njene bebe od naoružanog pljačkaša. Umberto Rohas Landa (51), poznat kao “Doktor Golicanje” i “Sunašce” sedeo je u restoranu u gradu Puebla kada je video razbojnika da napada ženu i njenog mališana. Udario je razbojnika bokalom za vodu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << čega ga je ovaj upucao u glavu i pobegao sa jednim ukradenim telefonom.Pročitajte još: Vladimir GOLIM RUKAMA ubio pedofila sa sekirom: Manijak pretio dečacima da će ODSEĆI NEŠTO ako se ne skinu (VIDEO)Klovn velikog srca se još 24 sata borio za život u bolnici, ali na kraju nije izdržao. Policija je pregledala snimke sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako ubica beži, ali ga nije ni uhapsila ni identifikovala.Za života je Landa unosio radost u živote velikog broja dece, a učestvovao je i u humanitarnim akcijama. Njegov posao nazivao se “terapija smehom” i bio je omiljen u svom gradu.Komičar i humanitarac je ceo život posvetio deci i živeo skromno, o čemu svedoči poziv njegove porodice ljudima dobrog srca da doniraju za sahranu.(dailymail.co.uk)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGIČNA SMRT HRABROG KLOVNA Zasmejavao je bolesnu decu, a nastradao braneći ženu i njenu bebu

Izvor: Blic, 12.Feb.2020, 01:14

Umberto Rohas Landa (51), poznat kao "Doktor Golicanje" i "Sunašce" koji je kao klovn zasmejavao bolesnu decu u bolnici, tragično je poginuo u odbrani majke i njene bebe od naoružanog pljačkaša.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.