Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2023, 15:51

Bugarska ministarka nije htela za isti sto s Lavrovom

Ministarka spoljnih poslova Bugarske Marija Gabrijel je izjavila da je ovonedeljni Ministarski savet OEBS-a u Skoplju napustila pre dolaska šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova jer "ne može da bude za istim stolom s ljudima koji imaju antibugarske i antievropske nastupe".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Lavrov odbijen

Izvor: B92, 02.Dec.2023

Ministarka spoljnih poslova Bugarske Marija Gabrijel je izjavila da je Ministarski savet OEBS-a napustila pre dolaska šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova...Ona je rekla da "ne može da bude za istim stolom s ljudima koji imaju antibugarske i antievropske nastupe"..."Bila sam u Skoplju da izrazim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.