Bivši ministar prosvete RS uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja devojčice

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ministar prosvete RS uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja devojčice

Policija je privela bivšeg ministra u Vladi RS Nenada Suzića, koji je osumnjičen za seksualno zlostavljanje maloletne devojčice iz Banjaluke, objavili su banjalučki mediji.

Nezavisne novine su navele da je slučaj prijavila osnovna škola koju pohađa devojčica, posle čega je Suzić (69) odmah priveden.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je uhapšeno lice N. S. iz Banjaluke, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i iskoristio dete.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavljen je izveštaj protiv Suzića, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo obljube deteta mlađeg od petnaest godina.

Posle ispitivanja tužilac će odlučiti da li će zatražiti pritvor.

Nenad Suzić je redovni profesor na Filozofskom fakultetu u Banjaluci.

Suzić je bio ministar prosvete RS od januara 1998. godine do januara 2001. godine, u vreme prvog premijerskog mandata Milorada Dodika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši ministar RS na saslušanju zbog seksualnog zlostavljanja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jun.2019

Bivši ministar prosvjete Republike Srpske Nenad Suzić, prema još nepotvrđenim infomacijama o identitetu, biće saslušan danas u Tužilaštvu tog entiteta, nakon što je juče priveden pod sumnjom da je seksualno zlostavljao četrnaestogodišnjakinju. Policija i Tužilaštvo objavili su informacije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

HAPŠENjE U BANjALUCI: Bivši ministar u Vladi RS osumnjičen za zlostavljanje 11-godišnjakinje

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2019

Bivši ministar prosvete Republike Srpske Nenad Suzić (69) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 11-godišnju devojčicu Bivši ministar prosvete Republike Srpske Nenad Suzić (69) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 11-godišnju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.