Baka htela da se uparkira, uništila 14 vozila

Izvor: Mondo, 10.Sep.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka htela da se uparkira, uništila 14 vozila

Nemačka penzionerka uspela je da za vrlo kratko vreme na jednom parkingu svojim automobilom udari u 14 drugih vozila i na njima prouzrokuje stetu od oko 25.000 evra, saopštila je policija zapadnog nemačkog grada Deurena.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija.

Žena (75), koja je odvedena u bolnicu s lakšim povredama, naglo je ubrzala na parkingu i udarila u red parkiranih automobila, navodi Hina, prenosi Indeks.hr.

Parking je posle toga izgledao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao mesto za odlaganje krupnog otpada.

"Njen automobil je toliko uništen da smo morali da ga odvučemo kao sto je slučaj i s brojnim automobilima u koje je udarila", navode u policiji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Na parkingu uništila 14 automobila, šteta 25.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2016

Jedna nemačka penzionerka uspela je da za vrlo kratko vreme na jednom parkingu svojim automobilom udari u 14 drugih vozila i na njima prouzrokuje šštetu od oko 25.000 evra, saopštila je policija zapadnog nemačkog grada Deurena...Sedamdesetpetogodišnja žena, koja je odvedena u bolnicu s lakšim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.