Penzionerka naglo ubrzala i uništila 14 automobila

Izvor: B92, 10.Sep.2016, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzionerka "naglo ubrzala" i uništila 14 automobila

Jedna nemačka penzionerka uspela je da za vrlo kratko vreme na jednom parkingu svojim automobilom udari u 14 drugih vozila.

Ona je na njima prouzrokovala štetu od oko 25.000 evra, saopštila je policija zapadnog nemačkog grada Deurena.

Sedamdesetpetogodišnja žena, koja je odvedena u bolnicu s lakšim povredama, naglo je ubrzala na parkingu i udarila u red parkiranih automobila, navodi Hina, prenosi Indeks.hr.

Parking je posle toga izgledao kao mesto za odlaganje krupnog otpada.

"Njen automobil je toliko uništen da smo morali da ga odvučemo kao što je slučaj i s brojnim automobilima u koje je udarila", navode u policiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Baka htela da se uparkira, uništila 14 vozila

Izvor: Mondo, 10.Sep.2016

Nemačka penzionerka uspela je da za vrlo kratko vreme na jednom parkingu svojim automobilom udari u 14 drugih vozila i na njima prouzrokuje stetu od oko 25.000 evra, saopštila je policija zapadnog nemačkog grada Deurena...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija...Žena (75), koja je odvedena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.