BRAVO, MAJSTORE: Ovaj lik je smuvao preko 500 cica u metrou!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO, MAJSTORE: Ovaj lik je smuvao preko 500 cica u metrou!

Ako ste se nakad pitali kako da priđete nekoj lepoj devojci na autobuskoj stanici, ovaj čovek ima neke dobre ideje koje biste mogli da iskoristite za svoje nevaljale planove

“Čekajući metroa”, ovaj Njujorčanin je rešio da prekrati vreme na jedan zabavan i interesantan način. Isprobajte njegov recept, možda budete imali sreće.

“Ako na stanici stretnete lepu devojku morate nešto reći.” To je moto Brajana Robinsona, zavodnika iz podzemne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << železnice u Njujorku, koji kaže da je to najbolje mesto za start.

Kako kaže “tamo ima tona lepih žena”, a svoje navodne trijumfe pretočio je u knjigu pod nazivom “How to Meet Wemen on the Subway”, koja izlazi ove nedelje.

Foto-ilustracija: Foter/Blind Hen ⁑ Blind Höna

Robinson (48) tvrdi da je izašao s 500 žena od 1999. kad je postao “Romeo brzih pruga”, a dar je, kaže, nasledio od pokojnog ujaka koji je svojevremeno izbačen iz doma za stare zato što je štipkao medicinske sestre za guzu.

Brajan je svoj prilaz vremenom usavršavao, i kaže da najbolje prolazi da se pravi kako ne zna kako da stigne na svoje odredište i tako uđe u razgovor. Zatim bi primetio da (kao bajagi) ima akcenat, i budući da je 97 odsto žena u Njujorku došlo odnekle, razgovor bi skrenuo ka tome odakle ona dolazi, kakvo je to mesto itd.

Printskrin: YouTube/How to Meet Women on the Subway

Trik je u tome da za kratko vreme u razgovoru pokažete da ste zaista zaiteresovani za nju, ne pokušavajući da joj se očigledno nabacujete.

“The Post” je pratio Robinsona prilikom jednog “lova” i pritom intervijuisao neke od njegovih sagovornica. Gotovo sve su stekle utisak da je on jedna prijatna, otvorena, fina osoba s kojom bi možda i izašle.

(Telegraf.rs / NYPost)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.