Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2023, 07:46

BLISKOISTOČNI SUKOB: Produženo primirje još dva dana; Izrael obavestio porodice talaca koji treba da budu pušteni danas

Katar je saopštio da je postignut dogovor da se primirje produži za još dva dana. Izrael je obavestio porodice talaca koji treba da budu pušteni danas iz Gaze, četvrtog dana primirja. Prethodno je došlo do odlaganja jer su Izrael i Hamas "izrazili zabrinutost" u vezi sa listama zatočenih za oslobađanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DANAS ISTIČE PRIMIRJE U GAZI Hamas traži produžetak, Netanjahu pričao sa Bajdenom: Izrael dobio listu poslednjih talaca koji će biti oslobođeni

Izvor: Blic, 27.Nov.2023

Četvrtog, poslednjeg dana dogovorenog primirja Izrael je dobio listu poslednjih 11 talaca, koji bi danas trebalo da budu oslobođeni nakon 52 dana provedena u zatočeništvu Hamasa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.