AVION KRUŽI IZNAD KRASNOJARSKA SA 173 PUTNIKA: Napuklo staklo na kokpitu

Izvor: Večernje novosti, 04.Nov.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVION KRUŽI IZNAD KRASNOJARSKA SA 173 PUTNIKA: Napuklo staklo na kokpitu

Avion Boing 737 kruži iznad ruskog grada Krasnojarska i sprema se da prinudno sleti jer je na kokpitu aviona napuklo staklo. Avion Boing 737 kruži iznad ruskog grada Krasnojarska i sprema se da prinudno sleti jer je na kokpitu aviona napuklo staklo.U avionu se nalaze 173 putnika i članova posade, koji lete od sibirskog grada Novosibirska ka južnom kineskom gradu Sanji, prenela je Raša tudej.Pilot je čim je primetio da je napuklo staklo, zatražio da prinudno sleti na aerodrom u Krasnojarsku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj drame iznad Krasnojarska, avion bezbedno sleteo

Izvor: RTS, 04.Nov.2018

Nakon odlaganja goriva, ruski "boing 737" sa 173 putnika i članova posade bezbedno je sleteo u sibirski grad Krasnojarsk. Avion je prethodno bio prinuđen da kruži oko piste jer je posada primetila pukotinu u vetrobranu kokpita. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.