Pred koncert Aco Pejović posetio Dom za nezbrinutu decu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2024, 15:39

Pred koncert Aco Pejović posetio Dom za nezbrinutu decu u Nišu

Popularni pevač narodne muzike Aco Pejović održaće koncert na platou niške Tvrđave u subotu, 1. juna od 20 sati. Najavio je da će niška publika biti prva koja će uživo čuti pesme sa novog albuma, a posetu Nišu iskoristio je i da poseti Dom za decu i omladinu “Duško Radović”.
Dve godine nakon poslednjeg koncerta u Nišu, Pejović ističe da će biti prezadovoljan ukoliko atmosfera na koncertu bude identična prethodnom nastupu, a takođe najavljuje i goste na bini, ali napominje da će publika za njih saznati tek kada koncert počne.
Prema rečima pevača, niška publika biće prva koja će uživo moći da čuje pesme sa novog albuma koji će biti objavljen 15. maja.
Raduje me što će...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.