Годишњи састанци ММФ-а и Светске банке 2026. у Тајланду

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2023, 09:21

Годишњи састанци ММФ-а и Светске банке 2026. у Тајланду

Годишњи састанци Међународног монетарног фонда (ММФ) и Светске банке (СБ) ће се 2026. године одржати у Тајланду, саопштила је Светска банка. Фото: Unsplash/jasiyoga Годишњи састанци се обично одржавају две узастопне године у седишту ММФ и СБ у Вашингтону и сваке треће године у једној од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << земаља чланица ових институција, додаје се у саопштењу, преноси Танјуг.
Ове године су састанци ММФ и СБ одржани у мароканском граду Маракешу између 9. и 15. октобра, а на окупљању су учествовали директорка ММФ Кристалина Георгиева, председник Светске банке Аџај Банга и многи други високи званичници, пренеле су агенције. ММФ је током састанка у Маракешу објавио да ће глобални економски раст успорити са 3,5 одсто прошле године на 3,0 одсто ове године и 2,9 одсто следеће године.
EP primorava tehnološke gigante da se bore protiv dečje pornografije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Годишњи састанци ММФ-а и Светске банке 2026. у Тајланду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.