Izvor: RTS, 23.Nov.2023, 15:58

Тужилаштво о непримереном снимку из школе у Сурдулици: Проверавају се околности

Поводом снимка непримерене садржине из једне основне школе у Сурдулици, Више јавно тужилаштво у Врању дало је налог да се провере околности. Утврђено је да су актери деца млађа од 14 година и да не подлежу кривичној одговорности.
Дежурног тужиоца >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је полиција обавестила о снимку са друштвених мрежа, на којем се види непримерено понашање наводно у једној основној школи у Сурдулици.

Више јавно тужилаштво у Врању саопштило је да је наложено прибављање свих потребних обавештења.
Како је утврђено да се ради о деци, лицима млађим од 14 година, у циљу заштите њихових интереса Више јавно тужилаштво у Врању не може да пружи детаљније податке, наводи се у саопштењу.
На друштвеним мрежама појавили су снимци сексуалне садржине, наводно настали у једној од учионица, а на којима су, како се тврди, ученици Шестог разреда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.