Izvor: RTS, 25.Dec.2023, 15:53

Ухапшен због сумње да су аутом ударили пешака и потом побегли

Због сумње да је аутомобилом ударио пешака на обележеном пешачком прелазу у Крагујевцу, ухапшен je О. Р. Са њим је ухапшен и сувозач А. Ц. који се терети за помагање.
О. Р. (2002) из Крагујевца терети се да је извршио кривична дела тешко дело против безбедности >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, као и А. Ц. (2000) из истог града који се осумњичи за кривично дело помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела, саопштила је тамошња полиција.
О. Р. се сумњичи да је 22. децембра, у вечерњим сатима, у Крагујевцу управљајући “тојотом” у којој је сувозач био А. Ц., ударио шездесетосмогодишњег мушкарца који је прелазио улицу на обележеном пешачком прелазу.
Возач и сувозач су потом побегли, а возило сакрили поред напуштеног објекта на подручју града, где га је полиција и пронашла.
Повређени мушкарац збринут је у Универзитетском клиничком центру Крагујевац, где су му констатоване тешке телесне повреде опасне по живот.
О. Р. је ухапшен на Граничном прелазу Хоргош док је покушавао да напусти Србију.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Крагујевцу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.